dinsdag 3 februari 2015

Mijn allereerste blogbericht

Goedemiddag,

Hartelijk welkom op mijn blog. Dit is mijn eerste blogbericht. Veel webwinkels hebben een eigen blog. Ik vond het eigenlijk maar overdreven, maar ik merk nu soms wel dat het gewoon wel eens leuk is om wat uitgebreider op een artikel in te gaan. Of om gewoon mezelf even voor te stellen, daar zal ik maar eens mee beginnen.

Ik ben Judith van Gils, 34 jaar en ik woon samen met mijn vriend en onze twee schattige kinderen (zoon van bijna 5 en dochter van 2,5 jaar) in Noord-Brabant. We wonen in een heerlijk huis net buiten het dorp. Naast mijn schoonouders, maar he dat kan ook erg handig zijn hoor ;-)

Sinds Maart 2013 ben ik de eigenaresse van Villa Retteketet. Een webwinkel vol met allerlei speelgoed en hebbedingetjes voor op de kinderkamer. Ik run de webwinkel in mijn eentje en vriendlief helpt met de boekhouding. Erg handig, maar soms is het niet altijd even prettig om altijd maar je boekhouder om je heen te hebben. Hij kijkt toch anders tegen bepaalde aankopen aan zeg maar.

Verder ben ik ook nog werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Werk wat ik ook met veel liefde en plezier doe. Het is goed te combineren met het thuisfront en met de webwinkel.

Nu weten jullie een beetje wie ik ben.

Op dit blog zal ik regelmatig wat gaan plaatsen. De ene keer zal dit over een bepaald product zijn en de andere keer gewoon een kijkje in mijn leven als webwinkelheldin.

2 opmerkingen: