woensdag 20 mei 2015

Thuis


Thuis, wat is thuis voor jou? Voor mij betekend thuis gezelligheid. Een plek waar ik me fijn en veilig voel en waar ik mezelf kan zijn. Thuis komen na een werkdag, samen een heerlijk gerecht koken en daarna met z’n allen aan tafel genieten van al dat lekkers. Ondertussen samen de dag doornemen en luisteren naar wat de kinderen op school hebben gedaan. Ik geef toe, dit is wel een heel idealistisch plaatje. Het gaat hier namelijk vaak anders, maar toch geeft dat ook weer wel ons ultieme thuisgevoel. De kinderen die geen zin hebben om te eten, of vriendlief die net wat later thuis is. Niet iedere dag kan het zelfde zijn (gelukkig), maar het is toch wel heel fijn als het wel een keertje zo gezellig gaat.

Thuis is voor mij ook gewoon lekker genieten van de rust. In mijn super charmante joggingbroek en dikke sokken op de bank en kijken naar een leuke serie of film. Een heerlijk wijntje en een knabbeltje erbij.
Of lekker buiten in de tuin op een bank, kijken naar hoe de kinderen zich vermaken in de zandbak. Dat ik daarna heel het huis kan stofzuigen, omdat overal zand ligt, daar denk ik dan maar even niet aan.

Met een boek op de bank en een kopje thee. Met deze leuke boekenleggers van Yomé sieraden, weet je straks ook gewoon nog waar je gebleven bent. Super handig!
 
 
Je vindt deze handige boekenleggers hier:
Wat ik ook zo heerlijk vind is als het huis zo lekker ruikt. Een heerlijke geur verspreid door wax melts. ’s Avonds lekker branden, dat geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Neem bijvoorbeeld de wax melts van Secrets by Nature, met de geur van appeltaart. Jammie, jammie!

 
Deze heerlijk geurende wax melts kun je vinden bij Secrets by Nature. https://www.secretsbynature.nl/merken/one-with-nature
Voor iedereen is het anders. Zo is thuis voor hof van kieka een plekje waar ik het altijd gezellig wil maken en het liefst elke week anders. Daar zijn mijn interieurkaarten en woonkettingen super handig voor. Je kan steeds een ander printje kiezen of een up to date foto aan je ketting hangen, zo gepiept!  


Wil je ook zo’n super handige woonketting of een van de leuke interieurkaarten hebben? http://www.hofjevankieka.nl/a-40549514/woonketting/woonketting-hout-delft-3-knijpertjes/

 Een mooi ingericht huis met daarbij zo’n leuke woordbanner van Papergoodies. “Home sweet home” past daar natuurlijk perfect bij. Of pas de banner aan het seizoen aan, of als er bijvoorbeeld een verjaardag gevierd wordt.
 
 
En nog leuker, ze zijn er nu ook in een witte variant! Het gaat hier om een limited edition, dus op=op
En hier vind je ze:
http://www.papergoodies.nl/a-40368096/nieuw/diy-letter-banner-wit/

Mijn kinderen knutselen heel graag. Dat is hun ultieme thuisgevoel. Zodra onze oudste uit school komt, dan gaat de knutselkast open en gaat hij voor iedereen wat moois maken. En waar vind je nou al die leuke knutselspullen? Bij Sien en Co hebben ze een enorm assortiment aan knutselspullen. Maar omdat we een keuze moeten maken, hebben we de knutselpakketjes van Papiergoed er even uitgelicht.  De leukste verjaardagskaarten maak je natuurlijk zelf!


 

Kijk voor nog meer leuke knutselpakketen hier:
Zelfs als je niet thuis kunt zijn, kun je het thuisgevoel toch bij je dragen. Met deze leuke sleutelhangers van Step by Stephanie heb je het altijd een beetje bij je. Leuk om cadeau te geven aan iemand op zichzelf gaat wonen.


Deze mooie sleutelhanger kun je hier bestellen:
http://www.stepbystephanie.nl/a-737691/sleutelhanger-rond-there-is-no-place-like-home/

Vaak zijn we onderweg en zijn we even niet thuis. Om te zorgen dat we weer veilig thuis komen, hang je dit beschermengeltje van Maaikoe aan je sleutelbos. Geeft toch wel een veilig gevoel.

 
 
Dit was maar een hele kleine greep uit het assortiment van een paar van de webwinkelhelden. Neem ook even een kijkje bij al die andere webwinkelhelden.
 
Groetjes Judith

 

 Geen opmerkingen:

Een reactie posten