zaterdag 11 juli 2015

Ik ga op reis en ik neem mee...

Tijd voor een nieuw themablog van de webwinkelhelden. Dit keer gaat het over ik ga op reis en ik neem mee.
Misschien herinner je het spelletje nog wel van vroeger. Iemand begint en zegt: ik ga op reis en ik neem mijn tandenborstel. De volgende zegt: ik ga op reis en ik neem mee mijn tandenborstel en mijn slippers. En zo ga je door. Iedere keer herhaalt diegene die aan de beurt is wat zijn voorganger zei en noemt nog een nieuw voorwerp. Wij deden dit heel vaak op school, en aangezien we met 36 kinderen in de klas zaten, was het voor de laatste een hele klus om alles op te noemen.

Dit keer zitten we niet op school, maar heb ik aan de webwinkelhelden gevraagd wat hun meenemen als ze op reis gaan.

Linda van Yomé sieraden:  Ik ga op reis en ik neem mee..... een boekenlegger zodat ik nooit vergeet waar ik gebleven ben. Maar ook handig om in je trotter boekje aan te geven waar je die dag heen wilt.
Nog een tip van Linda: als je een e-reader hebt, kun je hem altijd nog gebruiken als aanwijsstok ;-)Hier vind je deze vrolijke boekenleggers:
http://www.yomesieraden.nl/yome-home/boekenleggers.html

Maaike van Maaikoe: Ik ga op reis en neem mee... een aantal wensflesjes, zodat ik er zand in kan doen van de landen die ik ga bezoeken!
Hier vind je deze schattige wensflesjes:
http://www.maaikoe.nl/a-39551100/hebbedingetjes/glazen-flesje-met-kurk/
 
Marieke van Twee ons geluk: Ik ga op reis en ik neem mee...de travel cup. Een beker vol kleine leuke spelletjes onderweg. Ook is er nog ruimte voor een koekje of een snoepje.

Hier vind je deze leuke travel cup:
http://www.tweeonsgeluk.nl/naar-buiten/naar-buiten/imagebooks-travel-cup

Stephanie van StepbyStephanie: Ik ga op reis en ik neem mee...Een SOS-armbandje of SOS-ketting. Handig voor de kinderen, met zelfgekozen tekst, telefoonnummers of andere informatie.Hier vind je deze handige SOS-armbandjes en SOS-kettingen: http://www.stepbystephanie.nl/sos-veiligheid-kind/


Kika van Hof van Kieka: Ik ga op reis en ik neem mee.... een wenskaart. Uiteraard mis je het thuisfront als je op vakantie bent. En in plaats van een corny ansichtkaartje is dit natuurlijk een leuk en lief alternatief! (Dat rijmt...)Hier kun je deze lieve wenskaart bestellen: http://www.hofjevankieka.nl/a-40660180/wenskaart/wenskaart-mis-je/

Agneta van Secrets by Nature: Ik ga op reis en ik neem... een travelsetje. Handig voor op vakantie of om cadeau te geven.Hier kun je dit fijne travelsetje bestellen:
https://www.secretsbynature.nl/cattier-paris-beauty-travelset.html

Annelie van Anneliefs: Ik ga op reis en ik neem mee... mijn handige naaldentwister. Zonder kan ik niet. De manier om naalden makkelijk te bewaren, mee te nemen en te gebruiken.Hier vind je deze handige naaldentwister:
http://www.anneliefs.nl/a-39419473/naalden-en-spelden/naaldentwister/

Ik ga op reis en ik neem mee... een boekenlegger van Yomé sieraden, een wensflesje van Maaikoe, de travel cup van Twee ons geluk, een SOS-armbandje of SOS-ketting van StepbyStephanie, een wenskaart van Hof van Kieka, een travelsetje van Secrets by Nature een naaldentwister van Anneliefs en het antiverveelboek - onderweg van Villa Retteketet.
Meer dan 100 afscheurbare pagina’s bieden je een keur aan raadsels, spelletjes, tekenopdrachten en strikvragen, waarmee de reis voorbij vliegt.Hier kun je dit leuke anti-verveelboek bestellen:
http://www.villaretteketet.nl/a-40985192/boeken/antiverveelboek-onderweg/

Bij de webwinkelhelden vind je altijd wel iets leuks om mee te nemen op je reis.

Alvast heel veel plezier tijdens je reis. Met al die leuke, fijne spulletjes van de webwinkelhelden, hoef je je echt niet te vervelen!

JudithGeen opmerkingen:

Een reactie posten