donderdag 17 september 2015

NatuurMijn themablog voor de webwinkehelden gaat deze keer over de natuur. Ik hou van de natuur en al het moois wat hierin groeit, bloeit en leeft. Ik kan uren naar de wolkenlucht kijken. Zo mooi en vooral als de zon ondergaat en er dan een rode gloed ontstaat. Echt prachtig! De natuur heeft ons zoveel te bieden, dus wees er een beetje zuinig op. Ik vind het dan ook fijn om natuurlijke producten te kopen. Ecologisch, biologisch, dierproefvrij en ga zo maar door. Ik ben eens lekker gaan rondsnuffelen bij mijn mede webwinkelhelden, op zoek naar natuurlijke producten. Hier volgt een kleine selectie.

Secrets by Nature is een webshop die natuurlijke cosmetica en lifestyle producten verkoopt.
Deze webshop is speciaal opgericht om juist de mooiste natuurlijke en dierproefvrije merken aan te bieden. 
En weet je wat zo leuk is? Ze heeft ook goodieboxen. Als je deze besteld is het dus een hele grote verassing wat je krijgt. Ik heb een paar weken geleden ook een goodiebox besteld en het was echt de moeite waard! Super leuk verpakt en het waren stuk voor stuk prachtige producten. Een product wat ook in mijn goodiebox zat was de La Fare 1789 Ideal Gezichtscreme. Een hele fijne gezichtscreme met heerlijke ingrediënten zoals Aloë Vera, Komkommer, Jojoba & Zeewier. Ook is deze crème geschikt als een dag- & nachtverzorging. De gezichtscrème trekt snel in en ruikt heel zacht.Bij Yome vind je heel veel handgemaakte sieraden, maar daarnaast ook handgemaakte decoratieborden, tekstborden en kleinmeubelen gemaakt van sloophout. Zo geeft Yome Home bijvoorbeeld wijnkistjes een tweede leven. Niet weggooien, maar gewoon hergebruiken. Zo maakte ze dit prachtige decoratiebord. Handmade geschilderd en gemaakt van een oud wijnkistje. Alles wordt maar een keer gemaakt en is dus uniek! Ik ben er verliefd op.

Neem zeker een kijkje bij Yome Home, want er zijn nog veel meer prachtige schatten te ontdekken in haar winkel.

Yuchi is ook zo’n prachtig juweeltje tussen de webwinkelhelden. De webwinkel staat vol met mooie sieraden. Handgemaakt en van ieder sieraad worden er hooguit enkele gemaakt. Een sieraad is een weerspiegeling van je eigen unieke identiteit. Buiten sieraden maken ze ook hele leuke snuffelkleden voor honden en katten. De snuffelkleden zijn gemaakt van katoen en/of fleece. Verstop er een snoepje in en je hond of kat kan lekker graven en snuffelen. Hersenwerk voor hond en kat! En zijn ze moe van al dat zoeken, dan kunnen ze er natuurlijk ook nog heerlijk op uitrusten.

Snuffel een keer lekker rond in deze prachtige webwinkel. Ze hebben nog zoveel meer moois!

En dan wil ook graag nog even een super leuk product uit mijn eigen winkeltje in de spotlight zetten.
Crayon Rocks zijn ecologische soja waskrijtjes met ingebouwde pengreepontwikkeling. De Cryon Rocks zijn prachtig natuurlijk gekleurde sojawaskrijtjes gemaakt van sojabonen. Het krijtje in de vorm van een steentje, zorgt dat kinderen met kleine vingers makkelijk met grote streken volle kleurrijke tekeningen kunnen maken.

Ik wil tot slot ook nog even melden dat je zeker ook eens een kijkje op de website van de webwinkelhelden moet nemen. Hier staan allemaal mooie kleine winkeltjes op vermeld met stuk voor stuk hun eigen prachtige, unieke producten.


Groetjes Judith


Geen opmerkingen:

Een reactie posten